نیلینگ No Further a Mystery

امروزه این روش با کاربرد‌های متفاوت و گسترده‌تر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است. 

به‌عنوان‌مثال، در مواجهه با جریان آب فراوان یا موانع تأسیساتی، اگر این کار از سوی افراد متبحر اجرا شود، مشکلات می‌توانند به‌راحتی شناسایی شده و با بهره‌گیری از دانش فنی و تجربیات قابل‌حل باشند. علاوه بر این، تحقیقات دقیق و بررسی‌های کامل انجام شده توسط مهندسان متخصص، به‌عنوان یک راهکار مؤثر، می‌تواند مشکلات زمینه‌ای را بهبود بخشد.

اجزای نیلینگ و قسمت‌های مختلف آن به صورت کلی شامل این موارد می‌شود: میخ‌های فولادی، دوغاب سیمان، دستگاه حفاری نیلینگ، مهره، واشر، صفحات نگه‌دارنده و نوارهای زهکشی.

در جاهایی که تراز آب‌های زیرزمینی بالا بوده، احتمال بالا آمدن آن‌ها و یا امکان ورود آب به خاک از هر طریقی مثل برف و باران وجود داشته باشد، پیش از مش گذاری و اجرای شاتکریت نیاز به تعبیه سیستم زهکشی توسط نوارهای زهکش یا زهکش‌‌های لوله‌ای عمقی است.

وجود موانع شهری می‌تواند محدودیت‌هایی را بر طول، محل و شیب آن اعمال کند.

لایه‌ها و میان لایه‌هایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،

با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در موارد زیر:

تاثیر خاکبرداری مرحله به مرحله بر روی مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ 

نیلینگ یا میخکوبی یکی از رایج‌ترین و بهترین روش‌های نگه‌دارنده برای جلوگیری از ریزش دیواره‌ها در محل گودبرداری‌ها و … است و در مقایسه با روش‌هایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان مزیت‌های متعددی دارند.

در مرحله سوم و بعد از خاک‌برداری و حفاری چاهک‌ها نوبت به جایگذاری میلگردها است. در این مرحله از میلگردهای مخصوص به عنوان نیل یا میخ با طول و ضخامت‌های مشخص استفاده می‌شود و در داخل گمانه‌ها قرار داده می‌شوند.

این ویژگی مثبت به‌عنوان یک جنبه مهم جهت رفت‌وآمد مؤثرتر و بی‌دردسرتر در حین عملیات گودبرداری، بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.

بله حتما. اخذ رضایت به دلیل ورود به زمین همسایه الزامی است و در صورت عدم انجام این کار، عواقب سنگینی از لحاظ مادی و معنوی قابل پیش بینی است.

تزریق دوغاب درون گمانه‌ها باعث افزایش عملکرد و بهبود مشخصات مکانیکی خاک می‌شود

روش انکراژ دارای قدرت بیشتری در زمینه مهار نیرو‌های رانشی و ریزشی زمین برخوردار نیلینگ چیست است

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *